Enrico Gasparotto az Amstel Gold nyereményét Antoine Demoitié-nek szenteli

Az olasz versenyző Enrico Gasparotto könnyedén nyerhetett egy kétéves sprintben vasárnap, hogy négy év alatt megnyerje az első győzelmet, a második győzelmet az Amstel Gold Race-ben.

A 34 éves olasz Nem éreztem a győzelmet, hiszen a tavaszi klasszikus korábbi címei 2012-ben.Gasparotto győzelme volt az első ebben a szezonban a Team Wanty-Gobert-nek, aki a múlt hónapban gyászolta a belga lovas Antoine Demoitié halálát a Gent-Wevelgem esése után. Gasparotto, aki azt mondta, csalódott Nem 1xbet bónusz nyerte meg a Demoitiét, miután a Brabantse Pijl-ben végzett a második helyen, a hét elején, felemelte a karját és ujjait az ég felé irányította, miközben átment a célvonalon. “Ez a győzelem Antoine Demoitié számára” Mondta.

 

A 34 rövid és éles mászásról híres versenynek köszönhetően a Cauberg-hegy 1,5 kilométerrel emelkedett, átlagosan 5,8% -os lejtőn játszott döntő szerepet.A világbajnok után, Roman Kreuziger első lépést tett, a belga lovas Tim Wellens nem sokkal a negyedik és a végső emelkedés előtt támadta meg a Cauberg-et, nyolc kilométerrel távozott, de a Gasparotto és a dániai Michael Valgren csapattagja. A duó együtt dolgozott az elején, hogy ellenálljon a pelotonnak, és Gasparotto kijött a Valgren slipstream-jéből, amely 150 méterrez volt a céltól.Valgren kimerültnek tűnt, és alig küzdött a sprintben.

Egy másik olasz Sonny Colbrelli megnyerte a peloton sprintét, hogy a harmadik helyen végződjön.

A védekező bajnok, Michal Kwiatkowski a kedvencei közé lépett, de a Cauberg utolsó előtti emelkedése alatt esett vissza. A versenyt Fabio Felline látványos összeomlása a neutrális zónában a hivatalos Rajt. Felline összeomlott a feje fölött a kormány fölött, és a Trek-Segafredo csapatának megfelelően feldarabolta a koponyáját és az orrát.

 

1xbet bónusz