Fotbaliștii din Ostrava speră că începerea caldă a primăverii ligii se va termina

Rezultatele noastre au fost pozitive. Cel mai important lucru este că jocul a crescut. „Ce așteaptă de la Teplice, care în această săptămână a schimbat antrenorul Zdenka Ščasného pentru Consiliul Petra a spus. De fapt, da: „Se așteaptă să urce la bord zece jucători, plus un portar, și vor să câștige la fel ca noi.“

Brown a adăugat că adversarul său atât de interesat. „Nu știu ce nu le pasă de ei.“ Atacantul Milan Baroš tocmai a subliniat că lui Teplice se deplasează în mod regulat în prim-plan liga cehă și au o mulțime de jucători străini de calitate. “Nu le-am văzut jucându-se în toamnă și nici măcar în pregătire acum”, a spus Baros. “Trebuie să ne pregătim pentru noi înșine. Știm ce vrem să jucăm. Dar am discutat despre jocul lor pe film.Cred că vom face un rezultat bun, astfel că primăvara va avea succes “. Antrenorul a făcut deja clar joi. Dar nu la dezvăluit. Nici măcar nu a spus cine dintre noii jucători va apărea în spectacol. Dar, probabil, va fundamental Unibet bonus la pariuri dop Martin Kouřil și stânga-spate Luka Lučič.

Frňka a admis că afumat-picior de toată lumea a încercat să folosească chiar și în situații obișnuite, atât în ​​atac și în apărare. – Și acesta este cazul nostru.Dacă vom săpa o situație standard de, să-l apere la jumătate instanță. Să spunem că este o forță care ne poate ajuta foarte mult pe ofensiva. „

Și se pare că unele spațiu pe partea dreaptă a apărării are Vojtěch Štěpán, care sa retras din copia de rezervă acolo. „El a arătat o performanță fantastică, mi-a placut“, a spus antrenorul.

Cine ar trebui să se bazeze pe loc de playmaker Jána Greguše? Antrenorul în această poziție a încercat la început să Mark Șilhor, dar poate, de asemenea juca Derreck Mensah sau întăriri din Trencin Patrik Mišák, dar Martin Foltyn. “Avem mai multe variante”, a spus antrenorul. „Pentru Janka a venit tipologic același jucător, astfel încât cei care sunt aici, să ia pe cota.Este un concurs de băieți, care va fi cel mai bun în mijlocul terenului. “Banik este gata să lupte. „Dar există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri, încă mai avem de lucru, dar eu sunt fericit cu ceea ce am reușit să facem peste iarna“, a declarat Petr Frňka.