Hanika fik et wild card til Moto3 løb i Brno

Karel Hanika, takket være et wild card motorcykel deltage Tjekkiet Grand Prix på Masaryk Circuit i Brno. Vil konkurrere i Moto3 klassen, der i juni i år steg regelmæssigt, end for ham på grund af dårlige resultater i VM aktion sluttede. I Brno vil blive afholdt ligefrem en måned den 21. august, vil funktionen tyve Hanika KTM maskine i farverne på hans nuværende tyske hold Freudenberg.

“Jeg var stadig i denne sæson for at vende tilbage til et wild card i én verden mesterskabet race. Jeg er glad for det lykkedes at Brno. Om starten var jeg meget søgt,” sagde han ČTK Hanika, der i udgangspunktet feltet Moto3 supplere de mere vellykkede tjekkiske repræsentant James KORNFEIL.

Hanika efter afgang af MS og dimitterede i den nye placering endnu kun én race CEV Junior VM i Albacete, Spanien, hvor han sluttede femte. Serien fortsætter til 28 August i Portugal. Ind i race sports bookmaker weekend i Brno og Hanika efter at have slået en syv-ugers konkurrence pause.

“Jeg tænker på en test er startet, jeg har brug for at komme op i fart. Jeg træner hårdt i gymnastiksalen, på cyklen, jeg løber. Nu er jeg ude af praksis for en stund fjernet sygdommen,” siger Hanika.

På Brno kredsløb, lykkedes det ham at race af Red Bull Rookies Cup, som i 2012 og 2013 vandt. I MS startede i år, tredje år og sit højdepunkt sidste års syvendeplads i Argentina i denne sæson i nogen af ​​de syv sejladser ikke score. I Den Tjekkiske Grand Prix sluttede han femtende i 2014 og sidste år efter sammenbruddet tog lang interval til 26. plads.