Sitä ei voi ilmaista tarpeeksi

Sitä ei voi ilmaista tarpeeksi, että baseball on kyse vauhtiin. Kun joukkueet pelaavat hyvin, he jatkavat pelata hyvin. Päinvastainen pätee joukkue jos he pelaavat huonosti.

Tämän seurauksena se on hyvin yleistä, että joukkue mennä kauan voittaa raitoja mutta rikkoutuessaan pois voittoputki jonka menettää pelin, miten ne historiallisesti suorittaa?

Joukkueet tulossa pois tappion jälkeen, jonka 9+ pelin voittoputki on mennyt 34-21, +10 yksiköt ja on aliarvostettu leviämisen keskimäärin 18 pistettä! Tämä tarkoittaa, että vedonvälittäjät pitäisi säätää leviäminen noin 18 pistettä kompensoimiseksi joukkueen taipumus toipua jälkeen harvinainen tappio. Jos tappio tuli vastaan Nordicbet ​​aivan sama joukkue se toistetaan parhaillaan, järjestelmä parantaa ja 29-15, +13 yksikköä joka on keskimäärin 30 pistettä pois leviämistä. Tämä pohjimmiltaan toistaa toinen asia, että olen yhteisesti tehty mikä on, että taipumus joukkue toipua menetys on paljon suurempi, jos he pelaavat sama joukkue, joka antoi sille sen menetys.

Tämä tukee käsitystä siitä, että meidän ei pitäisi pelätä ottaa joukkueen pois ensimmäisen Betsson tappion pitkästä voittoputken. Itse asiassa meidän pitäisi edelleen tukea niitä. Enkelit olivat hyvä esimerkki tällaisesta joukkueen 27. syyskuuta, 2005.