Uusien raporttien pois Italiasta tällä kertaa

Uusien raporttien pois Italiasta tällä kertaa, mikä viittaa siihen, että Lampard laskeutunut Italiassa loppuun lääkärin Inter Milan, pelaajan päivää Chelsea varmasti näyttävät olevan ohi.

Olen oikeastaan ​​aika innoissani tästä siirrosta koska Englanti pelaajat eivät yleensä leikkiä ulkona kotimaansa, ja se tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen mielestäni nähdä, miten hyvin Lampard toimii hänen uuden seuran. Mielestäni se ei ole vaikea häntä säätää, erityisesti hänen entinen ja piakkoin nykyinen pomo Jose Mourinho Betsafe, johtava maksu. Me kaikki tiedämme, miten hävinnyt Micheal Owen oli tehtyään siirtyä Real Madrid 2004-2005 kausi, mutta en voi olla ajattelematta Lamppu onni on erilainen.

Lampard liikkua jälleen kasvaa spekuloidaan, että Deco on siirtymässä Bridge, lähinnä siksi vasta nimitetty johtaja Luiz Felipe Scolari. Ajattelin lyhyesti Roman Abramovitš oikeussuojan pelaajia, jotka Betsafe voivat pelata houkuttelevampi jalkapalloa ja varmasti, Deco sopii kirjoitus. Hänen visio, taidot ja tappaja kulkee tuo yksi hieman unohtuneiden tähti elämään, Andriy Shevchenko.

Olen vahvasti sitä mieltä Shevchenko on syy haluavat nähdä houkuttelevampi jalkapalloa. Jos voi muistaa kun Sheva oli Milan, hän oli sellainen hyökkääjä, joka tavallisesti sai pitkän tappava kautta palloja joko Kaka tai Pirlo. Kuitenkin Chelsea pelityyli on niin erilainen, että pelaaja näytti puuttuvan laatu tarjoajia. Sen jälkeen Chelsea maksetaan Betsafe [http://bet-fi.net/] niin mojova hinta hyökkääjä, uskon, että he aikovat tuoda pelaajia, jotka auttavat sijoituksensa suorittaa melko myydä ja löysää rahaa.

Mitä Lampard Mielestäni Serie, tuo haasteita hänelle lopulta teen hänen paremman näköinen. Uskon, Inter Milan sopii hänelle hienosti, ja olen ehdottomasti kiinnostunut näkemään kuinka hän sopeutua.